ЗА НАС

"СИМ ИНВЕСТ" ООД  е Българска строително-инвестиционна компания, основана през 2004 г., която е специализирана в строителство, продажби и управление на ваканционни комплекси по Българското Черноморско крайбрежие.

Професионализмът и опитът, който успяхме да натрупаме през годините на нашето съществуване като компания ни извоюва репутацията на един коректен и надежден партньор на пазара на недвижими имоти в България. Ние предлагаме цени без конкуренция,гъвкави схеми на плащане и осигуряваме надежна защите на Вашата инвестиция.

Комплексите, които предлагаме на Вашето внимание обхващат пълния спектър от така наречената "Българска Черноморска Ривиера", а именно курортите Слънчев Бряг, Несебър, Равда, Свети Влас. Всички построени от нас обекти са получили съответните удостоверения за въвеждане в експлоатация в преварително обявените от нас срокове без изключение.

"СИМ ИНВЕСТ" ООД  Ви предоставя професионално съдействие на всички етапи по процеса на придобиване на един недвижим имот, и оказва юридическа поддръжка при сключване на нотариалните сделки, както и при процедурата по придобиване на постоянно и временно местожителство на територията на Република България. Нашата компания предоставя на своите клиенти надежно обслужване и в периода след осъществяване на покупката на недвижимата собственост, отчитайки индивидуалните желания и изисквания на всеки собственик. Това става възможно, благодарение на обслужващата структура на партньорските ни компании "Алма Холидейз" ООД и "Глобус 2000" ООД, които осигуряват не само отлично ниво на обслужване в комплексите от затворен тип, а и съдействат за отдаването под наем на Вашия имот, както и за организирането на опознавателни турове с цел покупка от страна на потенциални нови клиенти на компанията.

Като допълнителна опция бихме предложили на Вашето внимание разнообразни възможности за обзавеждане на Вашето жилище в 3 варианта -Икономичен, Стандартен и Луксозен.

Избирайки екипа на "СИМ ИНВЕСТ", Вие получавате не само своя нов дом на преференциална цена директно от инвеститора, а и получавате от нас пълен спектър услуги, които ще Ви бъдат полезни при процедурата по придобиване на собствеността и последващото и управление и екплоатация. При това - ние Ви осигуряваме всички тези възможности дистанционно, без да е необходимо личното Ви присъствие на място при решаване на необходимите формалности и процедури.

Приветстваме Ви!

Добре дошли във Вашия дом край морето!

"СИМ ИНВЕСТ" ООД

Announcements

  • Entries

ПРОЕКТ В СТОЛИЦЕ СОФИЯ "2b Home"

Guest
Предстоит начало строительства нового проекта “СИМ Инвест” ООО в г. София - "2b Home" 
Детальную информацию можете найти здесь: