Go to Home page
About Us
Contacts

Описание

Жилищната сграда е проектирана, като апартаменти за сезонно ползване /възможно и целогодишно/. Жилищната площ е компактно обособена във вид на едностайни апартаменти тип “студио” . Жилищата са решени икономично, с оглед предназначението им: спален кът,дневна част с кухненски бокс и кът за хранене към нея,антре с гардероб и санитарен възел с вана.Предвижда се при необходимост дневният кът да се адаптира като допълнително пространство за спане/ в конфигурация 2+2/. Предвид морския характер на жилищата, терасите са обширни и при отварянето им стават естествено продължение на дневните.

Технически показатели
Площ на парцела 1 273 м2
Застроена площ 306.50 м2
Разгъната застроена площ 1918.76 м2
Апартаменти тип СТУДИО 55
Плътност на застрояване 24%
Кинт 1.5

Сградата е без сутерен,и се състои от 6 етажа,последният от които частично скосен.

Студиата ще бъдат достъпни от контролиран вход с предвидено помещение за охрана, стълбище и асансьор.

Конструкцията на сградата е монолитна – стоманобетон,със скелетно-безгредова конструктивна система.

Стените са изпълнени с керамични тухли, защитени отвън с необходимата топлоизолация – съобразно стандарта. Вътрешните стени ще бъдат обработени с материали без мокри процеси. Фасадите ще се оформят, с минерални влагоустоичиви мазилки, каменни облицовки,метал и др. според архитектурния детайл. Дограмата ще бъде PVC с термо мост, което ще допринесе за общия комфорт в сградата.

Предвидени са, необходимите съобщителна, информационна и охранителни инсталации; инсталации за кабелна TV и Internet ,както и климатична инсталация.

Ситуационен план

Дворът ще бъде максимално озеленен.Предвиден е и открит басейн,комбиниран с детски басейн,както и открит дневен бар с естествен излаз към басейна и сградата.

Влизането в парцела се осъществява през главен вход от улицата от юг покрай източната фасада.Предвидено е уширение за паркинг пред главния вход на комплекса.

Излизането е възможно да бъде осъществено и чрез прилежащо разположения хотелски комплекс "Жасмин" и оттам през общото пространство с хотел "Кокиче" до улицата от изток.