ЗА НАС

"СИМ-ИНВЕСТ" ООД е Българска строително-инвестиционна компания, основана през 2004 г., която е специализирана в строителство, продажби и управление на ваканционни комплекси по Българското Черноморско крайбрежие,както и на проекти за жилищно строителство в гр.София.

В 14-те години на инвестиционна активност бяха реализирани и редица проекти на така наречената "Българска Черноморска Ривиера", а именно курортите Слънчев Бряг, Несебър, Равда, Свети Влас. Всички построени от Дружеството обекти са получили съответните удостоверения за въвеждане в експлоатация в преварително обявените срокове без изключение.

В периода 2013-2015 г. компанията успешно реализира своя пилотен проект в гр.София -а именно многофункционалната сграда Триадица Парк в квартал "Стрелбище".Проектът бе реализиран чрез обезщетение предоставено на Столична Община.Перфектно спазените срокове на строителство,както и високото качество на изпълнение на този сложен проект получиха заслужено висока оценка както от клиентите на компанията,така и от принципала Столична Община.

Към настоящият момент чрез група от компании,собственост на акционерите на 'СИМ-ИНВЕСТ" ООД тече реализация на няколко проекта в престижните Столични квартали "Света Троица","Кръстова вада","Дървеница" и др.Планираните за реализация жилищни площи от свързаните компании "АЛМА ИНВЕСТ ГРУП" ООД и "ФОРИНВЕСТМЪНТ" ООД в близките 2 години надхвърлят 20 000 кв.метра.

Професионализмът и опитът, който успяхме да натрупаме през годините на нашето съществуване като компания ни извоюва репутацията на един коректен и надежден партньор на пазара на недвижими имоти в България. Ние предлагаме цени без конкуренция,гъвкави схеми на плащане и осигуряваме надежна защите на Вашата инвестиция.

"СИМ-ИНВЕСТ" ООД Ви предоставя професионално съдействие на всички етапи по процеса на придобиване на един недвижим имот, и оказва юридическа поддръжка при сключване на нотариалните сделки, както и при процедурата по придобиване на постоянно и временно местожителство на територията на Република България. Нашата компания предоставя на своите клиенти надежно обслужване и в периода след осъществяване на покупката на недвижимата собственост, отчитайки индивидуалните желания и изисквания на всеки собственик. Това става възможно, благодарение на обслужващата структура на партньорските ни компании "Алма Холидейз" ООД и "Глобус 2000" ООД, които осигуряват не само отлично ниво на обслужване в комплексите от затворен тип, а и съдействат за отдаването под наем на Вашия имот, както и за организирането на опознавателни турове с цел покупка от страна на потенциални нови клиенти на компанията.

Избирайки екипа на "СИМ-ИНВЕСТ", Вие получавате не само своя нов дом на преференциална цена директно от инвеститора, а и получавате от нас пълен спектър услуги, които ще Ви бъдат полезни при процедурата по придобиване на собствеността и последващото и управление и екплоатация. При това - ние Ви осигуряваме всички тези възможности дистанционно, без да е необходимо личното Ви присъствие на място при решаване на необходимите формалности и процедури.

Приветстваме Ви!

Добре дошли във Вашия нов дом!

"СИМ-ИНВЕСТ" ООД